Fotograf Aalborg

MortenHH har i over 12 år været synonym med Fotograf Aalborg og har i de 12 år taget professionelle billeder for både private og erhverv når der skulle tages professionelle portrætbilleder og bryllupsbilleder til private og spændende og anderledes presse- medie og reklamebilleder til erhvervs kunder.

MortenHH arbejder primært i Aalborg men arbejder i hele Nordjylland, både som bryllupsfotograf og portrætfotograf og meget meget andet, hvor det ofte kun er kundernes fantasi der sætter grænsen for en opgave.

Fotograf Aalborg arbejder i alle byer i Nordjylland og Vendsyssel, og især i byerne, Skagen, Hjørring, Frederikshavn, Sæby, Aars, Støvring, Svenstrup, Nibe og Hadsund. MortenHH har specialer inden for en lang række type og arter af produktion af professionelle billeder, lige fra bryllupsbilleder og bryllupsfotograf til portrætfotograf og portrætbilleder – ja så løser Fotograf Aalborg de fleste opgaver for alle type af kunder, både private kunder og familier til virksomheder.

At vælge en professionel fotograf til jeres opgave er altid en tillidssag, men MortenHH er blandt Nordjyllands mest respekterede og anerkendte fotografer hvilket også ses på Trustpilot hvor han er Nordjyllands bedst bedømte professionelle fotograf.
En sådan status nåes gennem mange års professionelt samarbejde med landsdelens største virksomheder og private kunder. MortenHH kender Aalborg og Nordjylland som sin egen baglomme når det gælder valg af den helt rette lokation til netop din opgave, han kender de små hyggelige kroge af landsdelen og ved hvor de perfekte bryllupsbilleder eller det perfekte portrætbillede tages til din opgave.
At vælge en professionel fotograf er ofte langt langt billigere end de fleste går og tror, og et bryllup begynder ofte fra 3500 kroner, mens portrætbilleder begynder helt ned til bare 500 kroner. At vælge en professionel fotograf højner og viser et professionelt resultat og udtryk og det sælger dit produkt, dig selv eller dit budskab.

Bryllupsfotograf Aalborg og Nordjylland

MortenHH udfører alle slags opgaver for både private og virksomheder i hele Danmark, men i særdeles i Nordjylland og Aalborg. En særlig fornøjelse er det dog at tage bryllupsbilleder som bryllupsfotograf, en diciplin MortenHH i mere end 10 år har mestret over 25 bryllupper årligt af. Et vælge bryllupsfotograf er en ekstra høj grad af trust og tilvalg. Et bryllup kan ikke tages om, og det er i særdeleshed vigtigt for en fotograf at forevige den store dag på absolut bedste vis og sikre dagens mange fantastiske minder og øjeblikke som et bryllup har. Mange vælge hele dagen med, fra vielsen i kirken, det efterfølgende riskast og bryllupsbilleder og helt til brudevalsen før kl 00:00.

Ingen mennesker er ens, og det er heldigvis heller ingen bryllupper eller brudepar. MortenHH skræddersyer derfor altid alle bryllupper til de enkelte brudepar og arbejder ikke med pakkeløsninger som mange andre nordjyske fotografer ofte gør. Det betyder at du ikke betaler for ting du ikke får, men udelukkende betaler for det som er aftalt og bestilt. Der kommer dermed ingen kedelige overraskelser efterfølgende, ekstra udgifter i form af kørsel, redigering eller lignende.

Hos MortenHH er en aftale en aftale og alle kunder ved altid hvad den enkelte fotoopgave indeholder og hvad prisen er – inden opgaven igangsættes.

Alle opgaver leveres typisk digitalt og redigeret. Det betyder, at du som kunde altid har billederne og rettighederne hertil, og du kan altid 100 procent bestemme hvad du skal bruge billederne til efterfølgende, have dem trykt på papir eller i stort format.

MortenHH er fotograf i Aalborg og med mange års erfaring, sikrer det dig, din familie eller din virksomhed den trygge valg.

Udgivet i Business-Nord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *