PARKPARK

PARKPARK er nem parkering gennem en app (applikation), her kan du på en nem og billig måde tjekke ind og ud når det passer dig, direkte fra mobilen. PARKPARK dækker over 100.000 p-pladser i hele Danmark og både private og erhverv kan bruge dem.

PARKPARK erhverv er i 2018 blevet nomineret til Danmarks billigste parkerings app, og er halv så billig som konkurrenterne EasyPark og ParkMan.

Parkering er blandt de emner man ofte i det daglige ikke spekulerer på, men når man har behov for en p plads, så kender vi alle vel til besværet med at finde en parkeringsplads, for efterfølgende at skulle finde en parkeringsautomat og derefter skulle vente på at få lov til at tjekke ind på standeren. PARKPARK dækker over 20 byer i Danmark, blandt andet, Aalborg, Århus, Horsens, Silkeborg, Odense, København og ikke mindst Frederiksberg, hvor der hver dag foretages rigtig mange parkeringer dagligt. Blandt de mere end 20 byer i Danmark, dækker PARKPARK over 100.000 p-pladser og har med deres app gjort ind- og udtjekning legende nemt og overskueligt – direkte fra din mobiltelefon. Du skal hverken tænke på at huske din nummerplade eller huske dit dankort for at betale. Det hele foregår direkte fra mobilen via en nem og brudervenlig app.

Kåret til Danmarks billigste parkerings app af FDM

PARKPARK kæmper benhårdt for hver dag både at være den bedste parkerings app i Danmark, men ikke nok med det, så er PARKPARK kåret til Danmarks billigste parkerings applikation. PARKPARK er under halv så dyr som nærmeste konkurrent på markedet, og hvorfor betale for meget for sin parkering?

Vi alle kender til at betale skyhøje priser for parkering, især i København, Hovedstaden og ikke mindst på Frederiksberg, hvor priserne ofte er tårnhøje. Det er slut nu med PARKPARK, hvor det nu er blevet langt billigere at parkere på Frederiksberg, København og de mere end 20 andre byer i Danmark, hvor PARKPARK dækker. For med PARKPARK får du landsdækkende billig parkering, gjort nemt og helt enkelt for dig som forbruger – uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Danmarks eneste danske parkering app

PARKPARK er udvikler, produceret og drevet fra Danmark, som den eneste parkerings app i Danmark. Det har rigtig mange fordele at appen er produceret og drevet her fra Danmark. Ikke nok med at appen er udviklet med danske forbrugere for øje, så er alt hjælp, support og vejledning ligeledes på dansk. PARKPARK har Danmarks bedste support, åben alle hverdage og lørdag – det betyder nogle at få hjælp fra, hvis der skulle være behov for det.

 

Udgivet i Business-Nord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *